Fornyet avtale med Telenor

Det informeres herved om at styret har fornyet kontrakten med Telenor om leveranse av bredbånd (Komplett 75) og T-We (TV-kanaler og strømmetjenester). Det er 5 år siden sist vi fornyet avtalen, og vi fikk da dekoderne «T-We Mini» som vi nå har. Men T-We-tjenesten er i stadig utvikling, og fra kommende årsskifte vil T-We Mini-boksene ikke lenger være støttet av T-We fra Telenor. Derfor må disse dekoderne nå skiftes ut.

Med den nye avtalen vil alle husstander få ny dekoder «T-We Boks II» samt en ny WiFi ruter (trådløs ruter) av meget god kvalitet og pent design (av Snøhetta). Dette betyr at en montør kommer hjem til deg og bytter ut din gamle dekoder (T-We Mini) med den nye dekoderen, samt installerer WiFi ruteren. I utgangspunktet skal det skje innen årsskiftet. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet når denne utskiftingen starter. De som selv har kjøpt den store T-We-boksen (med opptaksmulighet) kan fortsette å bruke denne om de vil, for den skal fungere også etter årsskiftet. Men det kan nevnes at den nye T-We-boks II er litt mindre og har større lagringskapasitet enn den gamle store boksen. Bredbåndet blir som i dag, KOMPLETT 75 med 75 Mbps nedlastingshastighet og 10 Mbps opplastingshastighet. Den enkelte kan, som før, oppgradere til høyere hastighet.

Kort oppsummert betyr den nye avtalen at vi får en oppgradert «T-We Boks II» som håndterer fremtidens T-We-portalen, samt at alle får en ny trådløs ruter levert av Telenor. Prismessig blir det liten forskjell i forhold til dagens avtale. Se skriv som er lagt i postkassene.