Eierskifte

Her er noen punkter som er viktig å huske ved eierskifte:

1. Gi beskjed til styret om overdragelse av eiendom

Husk at vedtektene § 4 sier at styret skal ha melding om overdragelse av medlemskap fra selger av eiendom. Det er du som selger (eller din eiendomsmegler) som må melde fra til styret om hvem som kjøper huset, og når overtagelse skjer.

Slik melding kan sendes til e-post: styrepost[krølldings]huseierlaget.no  (erstatt [krølldings] med @)
eller til postadresse: Fæsteråsen Huseierlag, Fæsteråsen 150 A, 5184 OLSVIK.
Du kan også melde fra direkte til kasserer Arve van der Meeren i Fæsteråsen 166, eller du kan legge en lapp i postkassen til huseierlaget (150 A).

Informasjon vi trenger er adressen det gjelder, og navn på ny eier/eiere. Det er også fint om vi kan få noe kontaktinfo som telefonnummer og/eller epostadresse, men dette er frivillig. SMS/e-post vil kun bli brukt i dialog mellom styret og huseier, og blir ikke gitt ut til andre.
Vi trenger IKKE personnummer!

2. La HD-dekoder, Smartkortet og Bredbåndsmodem være igjen i huset når du flytter ut!

SELGER må også huske at dekoder type T-We Box II, et programkort til dekoderen, et bredbåndsmodem og den hvite WiFi ruteren fra Telenor skal stå igjen i huset da dette tilhører Telenor, og ikke huseier! Dette utstyret skal benyttes av ny huseier for å få tilgang til digital TV og internett gjennom KOMPLETT-avtalen som huseierlaget har med Telenor.
Eventuelle tilleggsabonnement (f.eks. ekstra kanaler, høyere hastighet på bredbånd eller bredbåndstelefoni) må selger selv si opp (eller flytte) hos Telenors Kundeservice.

KJØPER må kontakte Telenor Kundeservice for å beholde/gjenåpne tilgangen til digital-TV og bredbånd.
Se informasjon på siden TV OG BREDBÅND.

Hvis du som nyinnflyttet ser at TV og internett fungerer fint, og ikke melder fra til Telenor, da vil du imidlertid surfe på Internett via et abonnement som er registrert på en annen bruker. Og hvis du ikke melder i fra til Kundeservice vil du heller ikke kunne velge ditt eget innhold av kanaler/strømmetjeneste som er inkluderte i den digitale grunnpakken eller ta i bruk T-We på nettbrett, mobil, Apple-TV etc.
Det koster altså ikke noe å registrere navnet ditt som eier av abonnementet i huset du har flyttet inn i. Men det gir deg mange fordeler å gjøre det!